ОП Системи ООД се ангажира да защитава и зачита Вашите лични данни.

Политика за поверителност (заедно с Декларация за защита на личните данни) описва начините на събиране на лична информация от Вас и как обработваме предоставените от Вас лични данни.

Тази уеб страница opsystems.bg се притежава и управлява от ОП Системи ООД в съответствие с разпоредбите на Закона за защита на личните данни и свързаната правна уредба.

Настоящата Политика за поверителност има за цел да Ви информира за начина, по който обработваме Вашите лични данни, както и за Вашите права.
ОП Системи ООД запазва правото си да променя Политиката за поверителност по всяко време, за което ще Ви информира по подходящ начин.

Този уебсайт не е предназначен за използване на лица под 18 години, без съгласието на техните родители или законни представители.

Ние се стремим да Ви предоставяме достъпна и полезна информация на сайта.
Чрез обработката на Вашите лични данни и при спазване на тяхната поверителност, ние подготвяме съдържание, което би могло да съответства на Вашите потребителски предпочитания.

1. Лична информация, която обработваме

За да разгледате сайта opsystems.bg не е необходимо да предоставяте лична информация. Информация от Вас събираме само когато
ни я предоставите доброволно, например при попълване на формата за контакт на сайта или ни изпращате запитване чрез електронна поща.

Личната информация може да включва – Вашето име, пощенски адрес, телефонен номер, адрес на електронната поща, име на компания и др.

ОП Системи ООД в качеството си на администратор на личните Ви данни ги използва единствено за следните цели:
– да подготвя съдържание и ресурси спрямо Вашите нужди и предпочитания;
– да отговаря на Вашите въпроси и запитвания, когато се свържете с нас;
– да Ви изпраща ресурси и материали, свързани с нашите програмни продукти и услуги, когато имате интерес;
– когато създава промоционални предложения и съдържание за отстъпки, които мoже да Ви интересуват;
– когато организира презентации, обучения и събития, отговарящи на интересите Ви.

2. Начините, чрез които събираме лична информация са:

– форма за контакт, чрез която се обслужват запитвания от потребители на сайта;
– форма за запитване, чрез която се обслужват наши клиенти;
– електронна поща;
– други маркетингови комуникации;

Ние използваме данните Ви само за целите, за които ги събираме.

3. Предоставените от Вас в случая лични данни се използват за следните цели:

– за идентификация на Вашите запитвания, подадени чрез формата за контакт или друг онлайн канал за обслужване на клиенти;
– за идентификация при провеждане на регистрация за професионални обучения или събития.
Събраната от нас информация се обработва единствено с цел предоставяне на материали за продуктите/услугите ни или осъществяване на връзка с Вас.

След постигане на целта, за която сме събрали Вашите лични данни , ние се задължаваме незабавно да ги унищожим, освен ако няма законов срок за тяхното съхранение.

4. Защита на информацията

Сайтът ни използва сигурни технически методи, за да бъде защитена Вашата лична информация срещу загуба, унищожение, проникване, изменение или разпространение на Вашите данни от неоторизирани лица.

5. Вашите права и право на възражение

В случай, че сте предоставили лични данни на ОП Системи ООД, Вие разполагате със следните възможности по всяко време:

право на достъп до личните Ви данни, обработвани от нас по всяко време;
имате право да поискате извършването на коригиране, заличаване или блокиране на личните Ви данни и право да възразявате по всяко време срещу обработването на личните Ви данни, когато има законни основания за това;
право на жалба до Комисия на за защита на личните данни, ако считате че са нарушени Вашите права за защита на данните.
Ако искате да упражните правото си на възражение срещу използване на личните Ви данни от страна на ОП Системи ООД за описаните по-горе цели, можете да изпратите съобщение на office @ opsystems .bg или чрез изпращане на писмо на пощенски адрес: София 1729, бул. Александър Малинов 23, търговски център “City Point”, ет. 1, офис 41

6. Употребата на бисквитки (cookies)

Повечето уеб браузъри позволяват контрол на употребата на бисквитки. Въпреки това, някои бисквитки са запазени при отварянето на сайта без ние да сме имали възможност да поискаме Вашето съгласие.

6.1. Google Analytics

Сайтът използва Google Analytics, който използва бисквитки, които се запаметяват на Вашия компютър. Бисквитките позволяват тематизация и персонализация на съдържанието чрез изготвянето на доклади и измерват трафика (броят посещения на потребителите) на сайта.
Информацията, която бисквитката генерира за Вашата активност на сайта (включително Вашия IP адрес) се прехвърля и запазва на Google сървъри в САЩ.
Google не обвързва Вашия IP адрес с други данни, които обработва. Анонимността на Вашия IP адрес на сайта се постига чрез кодиране в рамките на държавите членки на Европейския съюз и държави страни по Споразумението за Европейското икономическо пространство.

6.2. Социални мрежи

Сайтът ни използва плъгини за социалните мрежи като Facebook, LinkedIn и Instagram. Всеки от сайтовете следва своя собствена политика.
Молим Ви да се запознаете с условията и възможностите за настройка за защита на личните данни и целта и обхвата обработка на: https://www.facebook.com/policies
В случай, че не желаете Facebook да отчита посещението на сайта ни на Вашия Facebook профил е необходимо да се отпишете от социалната мрежа преди да посетите сайта.
Ако не желаете Instagram да отразява посещението на сайта на Вашия Instagram профил е необходимо да се отпишете от Instagram преди да посетите сайта ни.
Ако не желаете LinkedIn да отразява посещението на сайта на Вашия LinkedIn профил е необходимо да сте се отписали от LinkedIn преди да посетите сайта ни.
При взаимодействие с някой от тези плъгини, например кликнете на бутона тази информация веднага ще бъде прехвърлена от Вашия интернет браузър към Facebook и запаметена там.

В случай, че имате въпроси относно начина, по който обработваме личната Ви информация, можете да се свържете с нас на 02 444 2626 или по имейл: office @ opsystems .bg