Vaddio ConferenceSHOT AV Bundle – Huddle

Видео-конферентна система Vaddio ConferenceSHOT AV Bundle – Huddle, всичко в едно.

5,499.00 лв.

Описание

Идеален за ползване в по-малки по размер видеоконферентни пространства, конзолата за конферентни комуникации ConferenceSHOT AV включва една конференция SHOT AV, един AV Speaker ConferenceSHOT и един EasyMIC микрофон MicPOD.

ConferenceSHOT AV интегрира 10X PTZ камера и миксер за аудиоконференции в едно USB 3.0 устройство, така че лесно можете да свържете микрофона и външния високоговорител към камерата. Huddle Bundle е лесен за инсталиране и позволява проста функционалност за включване и пускане с всички основни меки клиенти на UCC, като Skype за бизнес, WebEx и Google.

ConferenceSHOT AV е съвместима с UVC. Във вашия компютър не трябва да се инсталират външни драйвери – просто включете и пуснете.

ConferenceSHOT AV позволява дистанционно наблюдение, управление и контрол. IP-достъпът и вграденият уеб сървър позволяват както контрол на браузъра, така и IP- на живо преглед и настройка от персонални компютри, Mac и мобилни устройства, включително iPhone, iPad и Android устройства.

Това решение, базирано на USB, улеснява комуникацията във вашата компания посредством Skype за бизнес, WebEx, Zoom, BlueJeans, Google Hangouts, Vidyo и други водещи UC услуги.

ConferenceSHOT AV превръща вашия BYOD устройство в малка пространствена UC система с професионално качество на PTZ камерата и пълно аудио възпроизвеждане. Това е значителна стъпка по отношение на ефективността от текущите предложения за технологии, базирани на уеб камери.

При всякакви въпроси, не се колебайте да се свържете с нас, ще се радваме да сме ви полезни. Телефони за връзка +359 2 444 2626 и
+359 887 064 722, електронна поща office@opsystems.bg

Спецификации

Спецификации информация

Ресурси

Брошура

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Vaddio ConferenceSHOT AV Bundle – Huddle“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.