Vaddio ConferenceSHOT AV Bundle – Huddle

Видео-конферентна система Vaddio ConferenceSHOT AV Bundle – Huddle, всичко в едно.

5,499.00 лв.

Описание

Идеален за ползване в по-малки по размер видеоконферентни пространства, конзолата за конферентни комуникации ConferenceSHOT AV включва една конференция SHOT AV, един AV Speaker ConferenceSHOT и един EasyMIC микрофон MicPOD.

ConferenceSHOT AV интегрира 10X PTZ камера и миксер за аудиоконференции в едно USB 3.0 устройство, така че лесно можете да свържете микрофона и външния високоговорител към камерата. Huddle Bundle е лесен за инсталиране и позволява проста функционалност за включване и пускане с всички основни меки клиенти на UCC, като Skype за бизнес, WebEx и Google.

ConferenceSHOT AV е съвместима с UVC. Във вашия компютър не трябва да се инсталират външни драйвери – просто включете и пуснете.

ConferenceSHOT AV позволява дистанционно наблюдение, управление и контрол. IP-достъпът и вграденият уеб сървър позволяват както контрол на браузъра, така и IP- на живо преглед и настройка от персонални компютри, Mac и мобилни устройства, включително iPhone, iPad и Android устройства.

Това решение, базирано на USB, улеснява комуникацията във вашата компания посредством Skype за бизнес, WebEx, Zoom, BlueJeans, Google Hangouts, Vidyo и други водещи UC услуги.

ConferenceSHOT AV превръща вашия BYOD устройство в малка пространствена UC система с професионално качество на PTZ камерата и пълно аудио възпроизвеждане. Това е значителна стъпка по отношение на ефективността от текущите предложения за технологии, базирани на уеб камери.

Спецификации

Спецификации информация

Ресурси

Брошура

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Vaddio ConferenceSHOT AV Bundle – Huddle”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *