Професионален дисплей SONY FWD-98Z9G/T

SKU: 5013493378261 Categories: , Марки

Професионален 8K дисплей с тунер

175,000.00 лв.

Описание

Професионален дисплей SONY FWD-98Z9G / T 98-инчов BRAVIA MASTER Series . Дайте на клиентите, партньорите и посетителите ви, несравнимо преживяване за гледане във впечатляващи мащаби. Професионален дисплей който съчетава изискани 8K HDR изображения с лесна работа, гъвкава мрежа / контрол по IP и широки възможности за интеграция. Дайте воля на изключителната визуална сила на 8K HDR изображенията.

Оптимизиран за професионални дисплейни приложения, серията BRAVIA MASTER използва пълната мощ на най-съвременните Sony технологии за картини. Основна технология за осветяване Backlight Master Drive full-array LED technology и нашия X1 ™ Ultimate процесор за картината са обединени с 8K X-Reality ™ PRO, за да осигурят живи висококонтрастни 8K HDR изображения, изпълнени с фини детайли, богат цвят и ефектен контраст.

8K картинината на голям екран са съчетани с мощния минималистичен дизайн на FWD-98Z9G / T, който със сигурност ще впечатли всеки. Картината и аудиото са в пълна хармония с Sony’s Acoustic Multi-Audio™ system и Sound-from-Picture Reality ™ за завладяваща аудио-визуална работа.

С усъвършенстван контрол, Pro Mode, опционална интерактивна съвместимост и вградена HTML5 платформа, тя прави лесно създаването на атрактивни цифрови реклами, така че винаги да представяте ясен образ.

Обогатете преживяването на дисплея на аудиторията си с безпроблемна интеграция с TEOS и избор на вградени решения за добавяне на допълнителна функционалност, от поддръжката на заседателната зала до автоматизацията, без нужда от външни устройства или плейъри.

Можете също да изберете да удължите гаранцията си за още 2 години.

Спецификации

Спецификации информация:

Брошура за серия XG8 BRAVIA Pro изтеглете от тук:
Размер на екрана (диагонал) 98”(249cm.)
Яркост(cd/m²)* – 787 cd/m2
Резолюция- 8K
Съвместим с HDR – Да (HDR10, HLG)
Аспект – 16:9
Тунер – ДА
Гаранция – 3 години

Ресурси

Пълни спецификации на модела изтеглете от тук:

FWD-98Z9G-T

Брошура за серия ZG9 BRAVIA Pro изтеглете от тук:

ZG9-BRAVIA-Pro-Datasheet-EN1

 

Видео

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Професионален дисплей SONY FWD-98Z9G/T”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *