FWD-49X80H/T

SKU: 5013493407404 Categories: , Марки

Професионален LED дисплей SONY Bravia.

1,790.00 лв.

Описание

Sony BRAVIA FWD-49X80H / T ви носи яснота, цвят и контраст на 4K плюс богат многоизмерен звук, рамкиран в тънък, луксозен дизайн. Ярки, цветни 4K HDR снимки и звук, който ви заобикаля от новия телевизор за професионално ползване Sony Bravia.
Мощният X1 процесор увеличава детайлите на изображението и намалява шума, като ви представя зрелищни 4K HDR изображения, които ви приближават към реалността.
Дори снимките с по-ниска разделителна способност се увеличават близо до 4K резолюция, като внасят по-голяма яснота във всичко, което разглеждате или представяте.
Нашите BRAVIA Professional Дисплеи ви заобикалят с чист звук, който ви вкарва направо в сцената.
При Dolby Atmos звукът идва отгоре, както и отстрани, така че можете да чувате обекти, които се движат отгоре с повече реализъм за наистина многоизмерно изживяване.
FWD-49X80H / T се съчетава хармонично с всеки съвременен интериор. Дизайнът на тънкото острие на дисплея се допълва от тесен екран на екрана, който добавя допълнително докосване.
BRAVIA FWD-49X80H / T е идеално подходящ за професионална употреба, като Pro режимът позволява бързо и лесно персонализиране, за да отговарят на различни среди.
Android TV ви позволява да правите повече, като интуитивно вградената в дисплея софтуерна платформа разширява опциите за контрол и персонализиране още повече.
Създаването на атрактивни digital signage е просто, смесване и показване на медийни файлове и онлайн съдържание без нужда от допълнителен хардуер.
Широка гама от опции за API (интерфейс за програмиране на приложения) позволяват дистанционно управление / наблюдение и интеграция с външни системи.
ОП Системи ООД може да ви помогне в избора, не се колебайте да се свържете с нас на посочените телефони (+35924442626) и електронна поща (office@opsystems.bg).
Ние можем да изготвим и изпълним вашия проект от самото начало до края.

Разделителна способност на 4K (3840 x 2160 пиксела)
4K предлага четири пъти повече от детайлите на Full HD с резолюция от над 8 милиона пиксела, което внася допълнителна яснота на корпоративните дисплеи, образованието и приложенията за diginal signage.

Повече контраст, цвят и яснота.
Нашият 4K HDR процесор X1 ™ почиства и усъвършенства сигналите на картината, използвайки усъвършенствани алгоритми за намаляване на шума и увеличаване на детайлите. Дори изображенията с по-ниска разделителна способност се увеличават по-близо до 4K с реалистични цветове и текстури.

Вижте по-фини детайли.
4K X-Reality PRO превъзхожда снимките по-близо до истинското 4K качество. Изображенията се изострят и усъвършенстват в реално време, разкривайки допълнителни детайли от източници на картини с по-ниска разделителна способност.
Задвижван от мощният X1 процесор, TRILUMINOS Display представя цветове от по-широка палитра, като възпроизвежда вярно света с по-живи, реалистични нюанси и тонове.

По-широк цвят с TRILUMINOS дисплей.
Задвижван от нашия X1 процесор, TRILUMINOS Display предоставя цветове от по-широка палитра, като възпроизвежда вярно света с по-живи, реалистични нюанси и тонове.

По-малко замъгляване, дори при бързи сцени.
Технологията Motionflow поддържа движението по екрана гладко и ясно, като създава допълнителни изображения между изображения и черни сегменти между сцените.
Ще видите разликата с намалено замъгляване по-естествено, течащо движение.

Изискан стил, за да съответства на вашето пространство.
BRAVIA разполага с тънък, съвременен дизайн на острието, с тясна рамка на екрана, който добавя допълнително докосване на всеки интериор.

Правете повече с Android TV.
Открийте свят на приложения и онлайн съдържание, задвижвани от Android. Използвайте гласово търсене, за да намерите лесно съдържание, без да пишете. Лесно споделяйте съдържание с Google Cast.

Работи с Apple AirPlay.
С Apple AirPlay е лесно да предавате видео и звук в BRAVIA направо от iPhone, iPad или Mac.

Вграден Google Chromecast.
Предавайте видеоклипове и приложения от мобилно устройство директно в BRAVIA с Google Chromecast. Просто натиснете бутона Cast на екрана на вашето Android или iOS устройство и незабавно се насладете на супер размер на BRAVIA.

Бърза настройка с Pro Mode.
Персонализирайте и запаметете настройките и функциите на дисплея, след което лесно копирайте на множество дисплеи чрез USB флаш памет.

Лесно създавайте digital signage.
Интегрираната поддръжка за HTML5 улеснява производството на убедителни digital signage.
Комбинирайте графика, текст, видео и уеб съдържание на живо, за да създадете атрактивни реклами за минути без допълнителен хардуер или специално обучение.

Универсално дистанционно управление.
Управлявайте BRAVIA дистанционно – включително включване / изключване, избор на входен сигнал и регулиране на силата на звука – през IP през RJ45 от уеб API.

TEOS интеграция.
BRAVIA се интегрира безпроблемно с TEOS, набора от приложения за управление на работното пространство на Sony, които организират контрола върху устройства и съдържание в заседателни зали, помещения за срещи и обществени пространства.

При всякакви въпроси, не се колебайте да се свържете с нас, ще се радваме да сме ви полезни. Телефони за връзка +359 2 444 2626 и
+359 887 064 722, електронна поща office@opsystems.bg

Спецификации

Спецификации информация:

Размер на екрана (диагонал) 49″(123см.)
Яркост (cd/m²)* – 440 cd/m2
Контраст – 1100:1
Динамичен контраст – 390 000:1
Време за опресняване (ms) – 5
Резолюция- 4K (3840 x 2160)
Съвместим с HDR – Да (HDR10, HLG)
Аспект – 16:9
Работно натоварване: 18/7
ОС – Android 9.0 Pie
Тунер – ДА

Ресурси

Пълни спецификации:

FWD-49X80H-T

Брошура на серия X80H:

XH8-Datasheet

Стойка за стена:

SU-WL450

Видео

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “FWD-49X80H/T”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *