SONY FW-85BZ35F

SKU: 4548736078109 Categories: , Марки

Професионален дисплей

10,399.00 лв.

Описание

Професионален дисплей SONY FW-85BZ35F оптимизиран за 24/7 употреба – показва по-качествено и по-светло HDR 4K (3840 x 2160) изображение. Професионални дисплеи с Android които притежават и всички функции на телевизори без тунер.

Подходящ за професионална употреба, дисплеят се възползва максимално от последните технологии за потребителска телевизия, за да осигури живи 4K изображения. Той е идеален за интегриране в корпоративни среди. Pro режимът улеснява инсталирането и позволява лесно персонализиране на настройките на дисплея, за да отговарят на различни приложения и среди.

Интуитивната софтуерна платформа на дисплея разширява допълнително възможностите за контрол и персонализиране. Лесно създаване на атрактивни реклами, смесване на мултимедийни файлове и онлайн съдържание, без да е необходим допълнителен хардуер за плейъра. Има и широка гама API (Application Programming Interface) опции, които позволяват дистанционно управление / мониторинг и интеграция с външни системи.

FW-85BZ35F е идеален за широка гама от бизнес и образователни среди. Приложенията включват дисплеи за заседателни зали, информационни дисплеи за фоайета и чакални помещения, цифрова сигнализация, дисплеи в класната стая, телевизия за хотелски стаи за гости, мониторинг на камери за сигурност, екскурзоводски бюра за шоуруми и музеи и информационни дисплеи за спортни стадиони, арени и места за игра.

ОП Системи ООД е акредитиран представител на SONY Professional за България ,и ще достави, монтира  и настрои, вашия професионален дисплей. За поръчки и каквито и да са въпроси , можете да се свържете с нас на посочените в сайта телефони и електронна поща. Всички посочени цени са в лева с ДДС.

Спецификации

 

Размер на екрана (диагонал) 85”(216cm.)
Яркост(cd/m²)* – 620 cd/m2
Контраст – 4,000:1
Динамичен контраст- Над 1 милион
Време за опресняване (ms) – 5
Резолюция- 4K (3840 x 2160)
Работно натоварване: 24/7
Съвместим с HDR – Да (HDR10, HLG)
Аспект – 16:9

Ресурси

Пълни спецификации: FW-85BZ35F – PDF

Брошура: СЕРИЯ BZ35F PDF

Удължена гаранция: FW-85BZ35F

Видео

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SONY FW-85BZ35F”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *