Broadcast PTZ Камера SONY BRC-H800

Код: 5013493368361 Категории: , Марки

Камера SONY BRC-H800 за Full HD изображения.

15,400 лв.

Описание

Дистанционно заснемане на висококачествени Full HD изображения с плавен, безшумен PTZ и отлична чувствителност при ниска осветеност.
Дистанционната камера BRC-H800 комбинира безкомпромисно качество на излъчваната картина и гладка, безшумна PTZ работа с гъвкавостта на 3G-SDI и HDMI връзките.
Тази компактна, но мощна роботизирана камера е идеално допълнение към други излъчващи камери за заснемане на изображения в труднодостъпни или ненатрапчиви места.
Еднакво вкъщи в телевизионни студия, отдалечени студия и в ефир, аудитории, религиозни храмове, съдебни зали, класни стаи или спортни стадиони.
Освен това е особено подходяща за ефективни настройки на много камери, под контрола на един оператор.
1.0-инчов CMOS сензор за изображение Exmor R заснема ясни, безшумни Full HD изображения при 60p, с отлична чувствителност при ниска осветеност.
Големият сензор за изображение също позволява създаването на красиви „боке“ ефекти с плитка дълбочина на полето, за да отговаря на всяко художествено намерение.
Бързата, почти безшумна PTZ операция с 12x оптично увеличение побира широкоъгълни сцени и плътно рамкирани близки планове, като Clear Image Zoom 24x (HD) разширява още повече този диапазон, без видима загуба на разделителна способност.
В режим на телеконвертиране 24-кратното увеличение може да бъде допълнително удвоено до 48x без загуба на HD резолюция.
Подходящите за излъчване функции включват двойни светлини лампи за работа в ефир, оперативната гъвкавост е подобрена с опции за монтаж на таван, или плот.
Има и широк спектър от възможности за взаимодействие между видео и дистанционно управление – плюс поддръжка за PoE + и genlock – за плавна интеграция във всяка излъчваща, професионална или корпоративна AV среда.
BRC-H800 / 1 и BRC-H800 / WPW са моделите САЩ / Канада, които са в комплект с AC-UES1230MT AC захранващото устройство и кабела. Във всички останали региони променливотоковото захранване и кабелът се продават отделно.
Предлага се в черно като BRC-H800 и в бяло като BRC-H800 / W (наличността на цвета може да варира в зависимост от държавата).

При всякакви въпроси, не се колебайте да се свържете с нас, ще се радваме да сме ви полезни. Телефони за връзка +359 2 444 2626 и
+359 887 064 722, електронна поща office@opsystems.bg

Спецификации

Спецификации информация:

Резолюция: FULL HD(1080p)
Optical ZOOM: 12x (при 1080p)
Ъгъл на заснемане: 64,6 градуса
Входове: 3G-SDI x2, HDMI

Видео
Ресурси

Разгледай брошурата ТУК!

Спецификации:  BRC-H800

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Broadcast PTZ Камера SONY BRC-H800“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *