Екрани Kauber Blue Label – Black Top Surface: 1,8 – 3m

Код: Няма Категории: , Марки

Електрически екрани KAUBER, предназначени за домашни театри и конферентни зали, с 30см черен борд.

Моля, изберете:

Изчисти

2,091 лв.4,382 лв.

Описание

Eлектрически екрани Blue Label – Black Top Surface,  са модерно проектирани платна за проектори в алуминиеви корпуси от полския производител Kauber. Уникалният дизайн и широката гама от проекционни повърхности ги правят най-често избраните екрани за домашни театри и конферентни зали. Модела е с 30см. черен борд в горната част и 5см. около проекционната повърхност. Ако желаете може да се добави допълнително по-голяма черна повърхност в горната част, на екрана в зависимост от височината на монтаж.

Електрически екрани Blue Label – Black Top Surface , за домашно кино и презентации, проектиран като монтаж на стена или таван.

Предимства:

Функционално проектираният алуминиев тубус има много възможности за монтаж, 5см. черен борд и 30см. Black Top.
Серия, предназначена за таван и стена, както за конферентни зали, така и за домашни театри.

Електрически екрани Kauber Blue Label – Black Top Surface за презентации и домашно кино, предоставят най-добри резултати за работната среда.

Консултирайте се наш експерт за да ви предложим най-доброто за проектора който притежавате или планитате да използвате. Електрически екрани за проектори Kauber Blue Label – Black Top Surfaceса изключително подходящи за домашно кино или офис.

Обща информация за приложение на Електрически екрани Kauber Blue Label – Black Top Surface:

Монтирайте екрана с наша помощ и ще получите невероятно изживяване, лесна употреба и функционалност. Електрически екрани Blue Label – Black Top Surface , са изключително добро решение за презентации и домашни кина.

Красив и функционален дизайн на серията Biue от Kauber екрани за проектори. Ние от ОП Системи ООД, изработваме вашия проект и го изпълняваме от самото начало, поръчваме и доставяме вашия екран и го монтираме в срок и с изключителна прецизност.

Професионални екрани за проектори които предоставят от една страна високо качество а от друга страна достъпни цени за потребителите. Тази серия на Kauber е отличен избор за всеки офис или заседателна зала, отлично се вписват в различни среди за обучение или информация. Когато желаете да създадете домашно кино, което да отговаря на високи стандарти за картина можете да се доверите на серията Blue.

Kauber са производител на мултимедийни екрани за проектори, който в последните години не спира да се развива и да подобрява качеството на предлаганите продукти. Ако желаете да получите максимално качество на приемлива цена. Kauber е вашия естествен избор, а ние ще ви помогнем в избора и монтажа. Изберете Blue Label – Black Top Surface , и оставете другото на нашите професионални монатжници.

При всякакви въпроси, не се колебайте да се свържете с нас, ще се радваме да сме ви полезни. Телефони за връзка +359 2 444 2626 и
+359 887 064 722, електронна поща office@opsystems.bg

Вижте нашие инсталации ТУК!

Характеристики предоставени от производителя:http://kauber.eu/serie/seria/10/19/blue-label-black-top

 

Ресурси

Blue Label – Black Top Surface: 1,8 – 3m – PDF

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Екрани Kauber Blue Label – Black Top Surface: 1,8 – 3m“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *