FWD-65A8/T

SKU: 5013493406377 Categories: , Марки

Професионален OLed дисплей SONY Bravia.

7,650.00 лв.

Описание

Професионалният дисплей Sony BRAVIA FWD-65A8 / T с усъвършенствана OLED технология ви носи удивителни 4K HDR изображения с безпрецедентна яснота, контраст и детайли.
Дълбок черен цвят с OLED хармония с изискан стил и звук
Милиони индивидуално контролирани пиксели пресъздават точно съдържание, с технологията Pixel Contrast Booster осигурява ярки акценти плюс невероятно чисти, дълбоки черни точки.
Картините са усъвършенствани допълнително от мощния процесор X1 Ultimate на Sony, който анализира и прецизира изображенията за още по-реална дълбочина, детайлност и реализъм.
Зашеметяващите OLED снимки са в хармония с богат кинематографичен звук, който идва от правилното място на екрана, прецизно подравнявайки картините и звука.
Супер тънката концепция за дизайна на рамката приближава екрана близо до ръба на дисплея за по-потапящо изживяване без разсейване, идеално за всички помещения.
BRAVIA FWD-65A8 / T е идеално подходящ за професионална употреба, като Pro режимът позволява бързо и лесно персонализиране, за да отговарят на различни изисквания.
Платформата за Android ви позволява да правите повече, като интуитивно вградената в дисплея софтуерна платформа разширява опциите за контрол и персонализиране.
Създаването на атрактивни digital signage е просто, смесване и показване на медийни файлове и онлайн съдържание без нужда от допълнителен хардуер.
Широка гама от опции за API (интерфейс за програмиране на приложения) позволяват дистанционно управление / наблюдение и интеграция с външни системи.

4K image resolution (3840 x 2160 pixels):
4K предлага четири пъти повече от детайлите на Full HD, с резолюция от над 8 милиона пиксела, което внася допълнителна яснота на корпоративните приложения за дисплей, образование и digital signage.

Превъзходно качество, каквото и да гледате:
Два пъти по-бърз от нашия X1 ™ Extreme процесор, X1 ™ Ultimate процесорът анализира и обработва данни за изображения за невероятно реалистични 4K снимки, изпъстрени с дълбочина и детайли.
HD изображенията с по-ниска разделителна способност се увеличават до 4K от 4K X-Reality ™ engine на Sony, използвайки уникална база данни от 4K, докато Super Resolution въз основа на обекта възпроизвежда реалистични текстури.

По-ясни, по-ярки бързо движещи се сцени:
Най-новата технология X-Motion Clarity ™ поддържа движението по екрана гладко и ясно, с минимално замъгляване и без загуба на яркост по време на високоскоростни сцени.

Изискана яркост:
Вграденият сензор за светлина в дисплея оптимизира яркостта на картината, за да отговаря на условията в стаята, повишава яркостта в светли помещения и я намалява при по-тъмни условия за перфектен изглед.

Потапяне в голям екран:
BRAVIA се отличава с минималистичен дизайн с тънка рамка, осигуряваща по-потапящо изживяване на голям екран с по-малко разсейвания.

Вграден Google Chromecast:
Предавайте видеоклипове и приложения от мобилно устройство директно в BRAVIA с Google Chromecast.
Просто докоснете бутона Cast на екрана на вашето Android или iOS и незабавно се насладете на супер размер на BRAVIA.

Лесно създавайте digital signage:
Интегрираната поддръжка за HTML5 улеснява производството на убедителни digital signage.
Комбинирайте графика, текст, видео и уеб съдържание на живо, за да създадете атрактивни реклами за минути без допълнителен хардуер или специално обучение.

OLED с Pixel Contrast Booster:
OLED технологията ви носи изключителен контраст с още по-фини детайли в дълбоките сенки и ярки акценти.
С Pixel Contrast Booster цветът и контрастът се подобряват в ярки зони за сцени, пълни с реалистични нюанси, дълбочина и текстура плюс чистия черен контраст, който само OLED може да осигури.

Още по-истински цвят и контраст:
Обектно-базираният HDR Remaster анализира и коригира цвета на отделните обекти на екрана, възпроизвеждайки по-голяма дълбочина и текстури за по-реалистични снимки.

По-широк цвят с TRILUMINOS дисплей:
Задвижван от нашия X1 Ultimate процесор, TRILUMINOS Display изобразява цветове от по-широка палитра, като възпроизвежда вярно света с по-живи, реалистични нюанси и тонове.
Самоосвещаващият OLED панел поддържа цветовете последователни и верни от всеки ъгъл на гледане.

Правилният звук на правилното място:
Акустичната мулти-аудио технология включва туитър в телевизионната рамка, с независимо контролирани усилватели, които позволяват на звука да последва действието за наистина потапящо изживяване.

Работи с Apple AirPlay2:
С Apple AirPlay2 е лесно да предавате видео и звук в BRAVIA направо от iPhone, iPad или Mac.

Правете повече с Android TV:
Открийте свят на приложения и онлайн съдържание, задвижвани от Android TV. Използвайте гласово търсене, за да намерите лесно съдържание, без да пишете.

Бърза настройка с Pro Mode:
Персонализирайте и запаметете настройки и функции на дисплея, след което лесно копирайте на множество дисплеи чрез USB флаш памет.

TEOS интеграция:
BRAVIA се интегрира безпроблемно с TEOS, набора от приложения за управление на работното пространство на Sony, които организират контрол на устройства и съдържание в заседателни зали, срещи и обществени пространства.

При всякакви въпроси, не се колебайте да се свържете с нас, ще се радваме да сме ви полезни. Телефони за връзка +359 2 444 2626 и
+359 887 064 722, електронна поща office@opsystems.bg

Спецификации

Спецификации информация:

Размер на екрана (диагонал) 65”(165cm.)
Резолюция- 4K (3840 x 2160)
Поддържан сигнал: 4096 x 2160p (24,50,60Hz)
Съвместим с HDR – Да (HDR10, HLG, Dolby Vision)
Аспект – 16:9
Тунер – ДА
Гаранция – 3 години

Ресурси

Брошура: A8AG9-Datasheet

Пълни спецификации: FWD-65A8-T

Стойка за стена: SU-WL450

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “FWD-65A8/T”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *