Сателитни говорители

Тонколони за съраунд система, домашно кино. Изберете качеството и дизайна. Говорителите на Waterfallaudio доставят качеството на звука, така както е записан.
Тонколони, сателитни говорители Waterfallaudio, стъкло и алуминий, качество без компромис. ОП Системи ООД доставя и монтира домашни кина.
Сателитните озвучителни тела са неразделна част от домашното кино, те намират различни приложения които ще изброим на кратко.
В началото когато се появяват първите Dolby Surround системи от аналогов тип, процесорите изкуствено предават сигнал към задните тонколони. В този случай те създаваха фон и обем. Не можем да говорим за добре отделен звук който да се чува ясно и чисто все още. С течение на времето се почявиха Dolby ProLogic системи и с развитие на DVD стандарта започнаха да намират много по-голямо приложение а от там и сателитните говорители.

Спокойно можем да твърдим че при навлизане на цифровия звук, те станаха неотменна част от домашното кино и без тях то не би имало този поразителен ефект. При цифровизацията всеки от звуковите канали получи отделен сигнал, това наложи да се използват все по-качествени говорители за съраунд. Няма да изброяваме всички стандарти на Dolby, ТHX, DTS и сродните им звукозаписни студия, защото те са много и еволюираха през годините. Ще споменем само, че последния стандарт на Dolby Atmos, заложи на голям брой озвучителни тела. Специфичното е че вече има и такива тонколони които се вграждат в тавана на помещението.

Показване на 5 резултата

Показване на 5 резултата