LED Стени

Crystal LED
Открийте SONY широкомащабните LED дисплеи и създайте невероятни визуални изживявания от всякакъв размер. Незабравими изображения във всякакъв мащаб
Кристалните LED видео стени предоставят по-големи, по-ярки и по-цветни изображения, които трябва да се видят, за да им се повярва. Използвайки уникалния опит на Sony в модерните технологии за изображения, Crystal LED видео стените довеждат публиката още по-близо до реалността.
Никога не е било по-лесно да създадете грандиозно завладяващо изживяване при гледане с най-новото поколение мащабируеми Crystal LED дисплейни системи, които са по-лесни от всякога за инсталиране и поддръжка. BH и CH-серии
Най-новото поколение премиум дисплеи Crystal LED прави привлекателността на широкомащабните LED видео стени още по-достъпна.

BH и CH-сериите използват най-новата иновация на Sony за изображения, за да осигурят изключително качество на картината на достъпна цена.

Те също така са проектирани за още по-голяма гъвкавост при инсталиране и обслужване. Нещо повече, консумацията на енергия е намалена, за да направи общите разходи още по-привлекателни.
B и C-серия
Вдъхновете, ангажирайте и забавлявайте публиката с най-висококачествено Crystal LED видеостенно решение.

Предоставяне на завладяващи, суперразмерни изображения с невероятна яркост, цвят и яснота Crystal LED е идеален за взискателни широкомащабни дисплеи, като B-серията е особено подходяща за етапи на виртуално производство.

Изключителното качество на изображението на Crystal LED B-series му спечели широко признание в индустрията, включително престижната награда SID.

Показване на 5 резултата

Показване на 5 резултата