Posted on

Какво е TEOS – бъдеще за вашия офис!

Какво е TEOS?

TEOS е пълен набор от решения за управление на работното място, предназначени да направят интелигентното работно място реалност. Оркестрирайте цялото си работно пространство централизирано, с персонализирани обозначения, ефективно резервиране на стаи за презентации и технологии, за да осигурите по-ефективна комуникация и сътрудничество.

Работи с организации за въвеждане на следващото поколение интелигентни сгради – което позволява сътрудничество в реално време между служителите и нови нива на производителност.

Внедряването на TEOS прави регистрацията по-бърза и по-рентабилна. Поздравете гостите си  персонално и им разрешете да влизат и излизат лесно, докато незабавно дават възможност на служителите ви да знаят кога посетителите им са пристигнали.

Уверете се, че всеки получава правилното посрещане
Колко важно е първото впечатление, знаете много добре, създайте приветливо и топло посрещане. Уверете се че всички ваши посетители имат същата услуга, когато пристигат, TEOS го гарантира а освен това, рецепционистите могат да бъдат скъп лукс и когато има обаждане или опашка, гостите остават да чакат.

За да извлечете максимума от пространствата си за срещи, можете да се доверите на една наистина интелигентна система за управление като TEOS.
Последни проучвания показват, че служителите губят 33 минути на ден, свързани със срещи. SONY твърдят, че TEOS Book улеснява бързото намиране и резервиране на заседателни зали, или чрез съществуващата централна система за резервации, или чрез използване на интерактивен дисплей извън самата зала за срещи. Едно е сигурно, TEOS би се справил наистина невероятно при контрола на времето за ползване на залите за срещи, а това би спестило време и неоразумения, с които се сблусква всяка голяма фирма.

Свързвате се и споделяте вашате презентация незабавно.
Колко пъти срещите бяха забавени във вашата организация поради технически проблеми? Вярваме, че свързването не трябва да е възпрепятствано. Свързвате се и споделяте вашате презентация незабавно чрез безжитен модул който не се нуждае от софтуер, на вашия компютър. Това наистина е предимство което , до този момент не беше налично в продуктите на SONY . Изключително е полезно за фирми и учреждения с високо ниво на IT Сигурност , т.к. не внася софтуер на фирмените компютри. TEOS Connect дава на служителите и посетителите силата да безжично споделяне на съдържанието към дисплеите на заседателната зала от техните собствени устройства. Споделянето става безпроблемно, сигурно и изключително бързо , едно от големите предимства е че не е необходимо презентиращия да прави каквито и да било настройки за да започне своята презентация.

Един от големите въпроси , който възниква когато имаме налични много устройства във нашата мрежа е, дали можем да ги управляваме от едно място и колко ефективно и безпроблемно е това? TEOS Manage ви позволява централизирано управление на всички свързани устройства. Просто програмирайте екраните да се включват или изключват, когато е необходимо. Интегрирайте резервацията в стаята с лекота. Съберете ценни данни за използването на устройството и пространството, които биха дали точна картина на работния процес.

Нашето заключение е че TEOS , съчетава наистина много от необходимите неща за да можете да управлявате своя офис и не на последно място, да извлечете статистика , която ви показва колко ефективно работи той. Колегите от SONY, са оставили възможност да се перонализира TEOS , както и да се адаптира в зависимост от изискванията на потребителя, което позволява потребители с различни изисквания и нужди да се възползват от TEOS. Освен това ако имате нужда от функция , на TEOS която до сега не е била налична , това се оказва не е проблем за разработчиците , и те са готови да я добавят към системата.

Можем да кажем, че TEOS е една от най-функционалните и качесвени системи които в момента са на пазара, а най-хубавата новина е че можете да я ползвате с всички продукти на SONY и на други марки. Голямото предимство на SONY, е че може да предложи както хардуера проектори и дисплеи , така и софтуер за офиса. Ако проявявате интерес бихте могли да се свържете с нас и ние ще съдействаме за да се запознаете в детайли с TEOS.